A KÉTÜSZ Sopron Kft.

jelenlegi működési területén Győr-Moson-Sopron megye közigazgatási területe mint önálló gazdasági társaság végzi a kéményseprő szolgáltatást GAZDÁLKODÓ SZERVEZETEK részére.

Gazdálkodó szervezet:: a gazdasági társaság, az európai részvénytársaság, az egyesülés, az európai gazdasági egyesülés, az európai gazdasági társulat, a szövetkezet, a lakásszövetkezet, az európai szövetkezet, a vízgazdálkodási társulat, az állami vállalat, az egyéb állami gazdálkodó szerv, az egyes jogi személyek vállalata, a közös vállalat, a végrehajtói iroda, a közjegyzői iroda, az ügyvédi iroda, a szabadalmi ügyvivői iroda, az önkéntes kölcsönös biztosító pénztár, a magánnyugdíjpénztár, az egyéni cég, továbbá az egyéni vállalkozó. Az állam, a helyi önkormányzat, a költségvetési szerv, az egyesület, a köztestület, valamint az alapítvány gazdálkodó tevékenységével összefüggő polgári jogi kapcsolataira is a gazdálkodó szervezetre vonatkozó rendelkezéseket kell alkalmazni.

A KÉMÉNYJÁRATOT RENDSZERESEN TISZTÍTANI KELL! MINDENKINEK AJÁNLOM! KÉMÉNY JÁRAT TISZTÍTÁS AMERIKAI - SNAPLOK - PROFESSZIONÁLIS ESZKÖZÖKKEL. NINCS FELFORDULÁS, NINCS RENDETLENSÉG. GYŐZŐDJÖN MEG RÓLA ÖN IS!

+36-30-277-9140  KETUSZSOPRON@PERDOC.HU

Ha nem Győr-Moson-Sopron megye közigazgatási területéhez tartozó településről van kérdése a  kéményseprő-ipari tevékenységgel kapcsolatban, akkor kérem kattintson ugyanezen mondatra.


KÉTÜSZ Sopron Kft. - Magyar